Tuin aanleg

Uw droomtuin

Natuurlijk is tuinaanleg één van de mogelijkheden bij Gelders Groen Hoveniers. Of het nu gaat om een border aanplanten, een terras aanleggen, een veranda plaatsen, een boeren tuin, romantische tuin, strakke tuin of een hele moderne tuin aanleggen. Alles is mogelijk. Als u wensen heeft waar wij geen ervaring mee hebben, bijvoorbeeld een veranda, zullen we aanspraak maken op één van onze betrouwbare partners. Hiermee heeft u één aanspreekpunt voor al uw wensen met als resultaat uw droomtuin.

Gegarandeerd garantie

Er zal ook altijd rekening gehouden worden met buren, grondslag en de ligging van uw tuin. Hierdoor kunnen wij garantie bieden dat de planten die wij aanplanten het ook zullen doen. Als dit niet het geval is zullen wij terugkomen om het opnieuw aan te planten en het alsnog gelders groen te maken. 

Uw wens Ons plan

Wij werken graag vanuit een plan. Dit wordt samen met u gemaakt op basis van uw wensen en smaak. U kunt ook zelf al een ontwerp aanleveren echter zullen we dit altijd nog doorspreken om miscommunicatie te voorkomen. Hierna zullen wij een offerte maken. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Als u ons de opdracht gunt zullen wij een datum prikken om de tuin aan te leggen.
Als u ook de wens heeft dat wij de tuin onderhouden dan is dat natuurlijk mogelijk. Zo zullen wij de tuin niet alleen mooi maken maar ook mooi houden!