Tuin ontwerp

Passend ontwerp

Het ontwerp is essentieel tot het komen van een mooie tuin. Hierin kan u als klant zien of er naar uw wensen geluisterd is en of deze ook zo uitpakken als gewenst. Daarbij weten wij als hovenier precies hoe wij uw tuin moeten aanleggen. Hiervoor gebruiken wij het ontwerp programma Sketchup. Hiermee kunnen we 3D uw tuin volledig ontwerpen en zijn er geen beperkingen. 

Hoe werken wij?

Wij komen graag bij u langs om over uw wensen te praten en deze vervolgens te verwerken in een ontwerp. Vervolgens zullen wij bij u terugkomen om het ontwerp te presenteren. U kunt dan nog altijd aanpassingen doen of andere wensen uit spreken. Dit proces herhalen wij net zo vaak als nodig is om tot een goed ontwerp te komen.

Geen verplichtingen

Er zijn verder ook geen verplichtingen aan verbonden wilt u alleen een tuinontwerp en de aanleg aan een ander overlaten is dit geen probleem. Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Door deze manier van werken hebben wij ook geen vast tarief voor een tuinontwerp. De prijs zal bepaald worden door het aantal uren dat aan het ontwerp gewerkt is. Wel kunnen er richtlijnen afgesproken worden zodat u weet wat voor kosten u kunt verwachten.